Şehit Canbert Tatar İlkokulu

Vizyon: Şehit Canbert Tatar İlkokulunun vizyonu, eğitim ve öğretimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmaktır. Okulumuzun vizyonu; Öğrenciye; Geçmişi değerlendirerek, bugünü anlayarak, geleceği planlayabilme felsefesine dayanır. Bu ilke doğrultusunda Fen Liseleri, Anadolu Liseleri, Askeri Liseler, Öğretmen Liseleri vb. okullara öğrenci yetiştirmektir. Öğretmen öğrenci veli işbirliği ile öğrencilerin yönlendirilmesidir.

Misyon: Şehit Canbert Tatar İlkokulunun misyonu; öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, üretken ve yaratıcı araştırmalar yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, insana, toplum ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 12:55 17:45
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitcanberttatar.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. HAMDİ BAŞARAN CAD. ŞEHİT CANBERT TATAR İLKOKULU İDARİ BİNA BLOK NO 55 MERKEZ / ELAZIĞ

Yerleşim Yeri - Yeni Mah. Hamdi Başaran Cad. No: 55

Ulaşım e-mail: 713496@meb.k12.tr